Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни нискотарифни полети от Бургас до ВиенаДиректни нискотарифни полети от Бургас до Виена

Ирландската нискобюждетна авиокомпания Райънеър (Ryanair - FR) ще зарадва това лято пътуващите от Летище Бургас с директните си полети до австрийската столица.

До сега имаше само чартърни директни полети от Бургас до Виена, но настана време и за евтино пътуване с лоукост самолетни билети и по тази дестинация. Новата линия на нискотарифния авиопревозвач Ryanair (FR) от Бургас (BOJ) до Виена (VIE) и обратно е планирана за началото на юли 2020г.

Директните полети от Летище Бургас (BOJ) до Летище Виена Швехат (VIE) ще започнат на 03 юли 2020г. и ще се изпълняват до 23 октомври 2020г. два пъти седмично: всеки вторник и петък. Нискотарифните самолетни билети по отсечката Бургас - Виена - Бургас са вече в продажба и могат да бъдат резервирани чрез Туристическа Агенция Авиотравел. В цената на билета е включен ръчен багаж с максимални размери 40х20х25 см. Ако имате допълнителен багаж - 10 кг или 20 кг, то може да го заявите по време на резервацията си срещу допълнително заплащане.

Направете запитване за цена и свободни места тук:

Двупосочен самолетен билет Бургас - Виена - Бургас

Двупосочен самолетен билет Виена - Бургас - Виена

Еднопосочен самолетен билет Бургас - Виена

Еднопосочен самолетен Виена - Бургас