ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни самолетни билети от София до БилундДиректни самолетни билети от София до Билунд

Нискобюджетната авиокомпания Wizz Air (W6) прибавя нов маршрут от София от лято 2020г. Новата дестинация ще бъде от София до Билунд в Дания.

Лоукост полетите до датския град ще бъдат изпълнявани в периода от 03.06.2020 г. до 21.10.202 г. Два пъти седмично: всяка сряда и неделя всички желаещи ще могат да пътуват с директен полет само за 3 часа.  Самолетните билетите от Летище София (SOF) до Летище Билунд (BLL) вече са налични в нашата резервационна система и продажбата им е стартирала.

За наличност и цена на самолетни билети за новата линия от София до Билунд може да проверите като се свържете на телефона ни за контакт или като ни изпратите запитване тук:

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Билунд (BLL) с авиокомпания Уиз Еър

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Билунд (BLL) до София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Билунд (BLL) - София (SOF) с авиокомпания Уиз Еър

Двупосочен директен самолетен билет с полет Билунд (BLL) - София (SOF) - Билунд (BLL) с авиокомпания Уиз Еър

Какво може да посетим в Билунд?

Билунд е град в южна Дания с население около 6600 човека. Градът се развива благодарение на известната компания за детски играчки Lego, която е основана още през 1932 г. Градът е познат като родината на Lego и е популярен за семейни пътувания. И родители и деца попадат в чудния свят на забавленията и играчките. Тук се намира огромния увеселителен парк LEGOLAND, който разполага даже и със собствен зоопарк Lego и хотел Lego. В близост до фабрика за детски играчки LEGO може да посетите уникалния воден и увеселителен парк Lalandia. Така датският град може да припомни на всички пътуващи вълшебното им детство.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.