ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания Eurowings (EW)

Немската нискотарифна авиокомпания Евроуингс (Eurowings) започва да изпълнява директни полети по нови дестинации от летище София (SOF) до два от големите немски градове - Щутгарт и Дюселдорф. И до двете дестинации от дълго време не е имало директни полети от столичния аеропорт, но сега пасажерите ще бъдат още по-улеснени.

Първата дестинация на нискобюджетната авиокомпания Eurowings (EW) от София е Щутгарт. Той е шестият по големина град в Германия и е столица на федералната провинция Баден-Вюртемберг. Дректните полети от София до Щутгарт стартират на 27.10.2019г. и до 29.03.2020г. ще се изпълняват всеки: вторник, четвъртък, събота и неделя. От 30.03.2020г. до 22.10.2020г. ще настъпи следната промяна в дните на пътуване, като полетите ще се изпълняват в: понеделник, вторник, четвъртък и неделя. Продължителността на пътуването с директния полет от София до Щутгарт е само 2 часа.

Втората дестинация е летище Дюселдорф (DUS). Град Дюселдорф е столица на провинцията Северен Рейн-Вестфалия и е деветия по големина град в Германия. Градът е голям търговски, промишлен и пристанищен град разположен на р. Рейн.

Първият полет от София до Дюселдорф е планиран за 28.10.2019г., като до 21.03.2020г. регулярното изпълнение ще е всеки: понеделник, вторник, четвъртък и събота. С настъпването на пролетно-летния сезон от 22.03.2020г. до 24.10.2020г. полетите ще се увеличат с още един седмично и ще бъдат в дните: понеделник, вторник, четвъртък, събота и неделя. Продължителността на пътуването с директния полет от София до Дюселдорф е само 2 часа и 40 минути.

 

Двупосочен самолетен билет София - Щутгарт - София

Двупосочен самолетен билет Щутгарт - София - Щутгарт

Еднопосочен самолетен билет София - Щутгарт

Еднопосочен самолетен Щутгарт - СофияДвупосочен самолетен билет София - Дюселдорф - София

Двупосочен самолетен билет Дюселдорф - София - Дюселдорф

Еднопосочен самолетен билет София - Дюселдорф

Еднопосочен самолетен Дюселдорф - София


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.