ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Авиокомпания Eurowings (EW)

Немската нискотарифна авиокомпания Евроуингс (Eurowings) започва да изпълнява директни полети по нови дестинации от летище София (SOF) до два от големите немски градове - Щутгарт и Дюселдорф. И до двете дестинации от дълго време не е имало директни полети от столичния аеропорт, но сега пасажерите ще бъдат още по-улеснени.

Първата дестинация на нискобюджетната авиокомпания Eurowings (EW) от София е Щутгарт. Той е шестият по големина град в Германия и е столица на федералната провинция Баден-Вюртемберг. Дректните полети от София до Щутгарт стартират на 27.10.2019г. и до 29.03.2020г. ще се изпълняват всеки: вторник, четвъртък, събота и неделя. От 30.03.2020г. до 22.10.2020г. ще настъпи следната промяна в дните на пътуване, като полетите ще се изпълняват в: понеделник, вторник, четвъртък и неделя. Продължителността на пътуването с директния полет от София до Щутгарт е само 2 часа.

Втората дестинация е летище Дюселдорф (DUS). Град Дюселдорф е столица на провинцията Северен Рейн-Вестфалия и е деветия по големина град в Германия. Градът е голям търговски, промишлен и пристанищен град разположен на р. Рейн.

Първият полет от София до Дюселдорф е планиран за 28.10.2019г., като до 21.03.2020г. регулярното изпълнение ще е всеки: понеделник, вторник, четвъртък и събота. С настъпването на пролетно-летния сезон от 22.03.2020г. до 24.10.2020г. полетите ще се увеличат с още един седмично и ще бъдат в дните: понеделник, вторник, четвъртък, събота и неделя. Продължителността на пътуването с директния полет от София до Дюселдорф е само 2 часа и 40 минути.

 

Двупосочен самолетен билет София - Щутгарт - София

Двупосочен самолетен билет Щутгарт - София - Щутгарт

Еднопосочен самолетен билет София - Щутгарт

Еднопосочен самолетен Щутгарт - СофияДвупосочен самолетен билет София - Дюселдорф - София

Двупосочен самолетен билет Дюселдорф - София - Дюселдорф

Еднопосочен самолетен билет София - Дюселдорф

Еднопосочен самолетен Дюселдорф - София

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.