ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Авиокомпания Eurowings (EW)

Немската нискотарифна авиокомпания Евроуингс (Eurowings) започва да изпълнява директни полети по нови дестинации от летище София (SOF) до два от големите немски градове - Щутгарт и Дюселдорф. И до двете дестинации от дълго време не е имало директни полети от столичния аеропорт, но сега пасажерите ще бъдат още по-улеснени.

Първата дестинация на нискобюджетната авиокомпания Eurowings (EW) от София е Щутгарт. Той е шестият по големина град в Германия и е столица на федералната провинция Баден-Вюртемберг. Дректните полети от София до Щутгарт стартират на 27.10.2019г. и до 29.03.2020г. ще се изпълняват всеки: вторник, четвъртък, събота и неделя. От 30.03.2020г. до 22.10.2020г. ще настъпи следната промяна в дните на пътуване, като полетите ще се изпълняват в: понеделник, вторник, четвъртък и неделя. Продължителността на пътуването с директния полет от София до Щутгарт е само 2 часа.

Втората дестинация е летище Дюселдорф (DUS). Град Дюселдорф е столица на провинцията Северен Рейн-Вестфалия и е деветия по големина град в Германия. Градът е голям търговски, промишлен и пристанищен град разположен на р. Рейн.

Първият полет от София до Дюселдорф е планиран за 28.10.2019г., като до 21.03.2020г. регулярното изпълнение ще е всеки: понеделник, вторник, четвъртък и събота. С настъпването на пролетно-летния сезон от 22.03.2020г. до 24.10.2020г. полетите ще се увеличат с още един седмично и ще бъдат в дните: понеделник, вторник, четвъртък, събота и неделя. Продължителността на пътуването с директния полет от София до Дюселдорф е само 2 часа и 40 минути.

 

Двупосочен самолетен билет София - Щутгарт - София

Двупосочен самолетен билет Щутгарт - София - Щутгарт

Еднопосочен самолетен билет София - Щутгарт

Еднопосочен самолетен Щутгарт - СофияДвупосочен самолетен билет София - Дюселдорф - София

Двупосочен самолетен билет Дюселдорф - София - Дюселдорф

Еднопосочен самолетен билет София - Дюселдорф

Еднопосочен самолетен Дюселдорф - София

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.