АВИО НОВИНИ

Директни полети до Ийст Мидландс от София


Ирландската нискобюжетна авиокомпания Райънеър Ryanair (FR) открива нова дестинация от родното Летище София (SOF) до Летище Ийст Мидландс (EMA) във Великобритания. Полетите са планирани за следващата година в периода от 11.01.2020г. до 28.03.2020г. и ще се изпълняват веднъж седмично - всяка събота. Целта на новата директна линия е посещаването на българските зимни курорти от английски туристи, както и пътуването на български туристи към Ийст Мидландс. Удобният директен полет е с продължителност 3 часа и 20 минути.

Международното летище Ийст Мидландс (East Midlands Airport) е с IATA код EMA и се намира на 21.5 км от Нотингам (Nothingham). През 2015 г. е имало приблизително 4.5 милиона пътници, а през 2016г. е било второто най-натоварено летище след Лондон Хийтроу.

Нискотарифните директни самолетни билети до новата дестинация Ийст Мидландс са вече в продажба и могат да бъдат резервирани с помощта на Туристическа Агенция Авиотравел. В цената на билета е включен ръчен багаж с максимални размери 40х20х25 см., но разбира се ако имате допълнителен багаж може да го добавите срещу заплащане. Направете запитване за цена и свободни места тук:

Двупосочен самолетен билет София - Ийст Мидландс - София

Двупосочен самолетен билет Ийст Мидландс - София - Ийст Мидландс

Еднопосочен самолетен билет София - Ийст Мидландс

Еднопосочен самолетен Ийст Мидландс - София