ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.Нова нискотарифна авикомпания ще изпълнява директни полети от Летище Бургас (BOJ) за летния сезон през 2019г. Авиокомпанията е добре позната в Западна Европа с директните си полети до топли дестинации и сега България се включва в това число. Английския нискотарифен авиопревозвач Jet2 (Джет ту) ще свърже 9 британски летища с морските ни курорти в близост до Бургас.

Самолетните билети вече са на разположение в нашата резервационна система. Резервирайте още сега своите полети. Може да запазвате следните комбинации:

Еднопосочни самолетни билети от Летище Бургас до летищата по-долу във Великобритания
Еднопосочни самолетни билети от Великобритания към Летище Бургас
Двупосочни самолетни билети от Летище Бургас до летищата по-долу във Великобритания и пак връщане в Летище Бургас
Двупосочни самолетни билети от летищата по-долу във Великобритания до Летище Бургас и отново връщане във Великобритания

Възможните летища във Великобритания са: Белфаст (BFS), Бирмингам (BHX), Глазгоу (GLA), Единбург (EDI), Ийст Мидландс (EMA), Лийдс Брадфорд (LBA), Лондон Станстед (STN), Манчестър (MAN), Нюкасъл (NCL). Нискотарифните директни полети ще се изпълняват в определени дни от седмицата. Тук Ви предлагаме пдробна информация за периодите, в които ще се оперират.

От летище Бургас (BOJ) до летище Белфаст (BFS)
Период на опериране: от 29 май 2019г. до 25 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка сряда

От летище Бургас (BOJ) до летище Бирмингам (BHX)
Период на опериране: от 06 май 2019г. до 26 септември 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и четвъртък

От летище Бургас (BOJ) до летище Глазгоу (GLA)
Период на опериране: от 07 май 2019г. до 24 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всеки вторник

От летище Бургас (BOJ) до летище Единбург (EDI)
Период на опериране: от 11 май 2019г. до 21 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка събота

От летище Бургас (BOJ) до летище Ийст Мидландс (EMA)
Период на опериране: от 07 май 2019г. до 24 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всеки вторник

От летище Бургас (BOJ) до летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Период на опериране: от 08 май 2019г. до 26 юни 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка сряда
Период на опериране: от 03 юли 2019г. до 28 септември 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всяка сряда и събота

От летище Бургас (BOJ) до летище Лондон Станстед (STN)
Период на опериране: от 06 май 2019г. до 26 септември 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и четвъртък

От летище Бургас (BOJ) до летище Манчестър (MAN)
Период на опериране: от 06 май 2019г. до 27 юни 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и четвъртък
Период на опериране: от 01 юли 2019г. до 28 септември 2019г. Полетите се изпълняват четири пъти седмично: всеки понеделник, вторник, четвъртък и събота

От летище Бургас (BOJ) до летище Нюкасъл (NCL)
Период на опериране: от 08 май 2019г. до 25 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка сряда

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.