ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.Нова нискотарифна авикомпания ще изпълнява директни полети от Летище Бургас (BOJ) за летния сезон през 2019г. Авиокомпанията е добре позната в Западна Европа с директните си полети до топли дестинации и сега България се включва в това число. Английския нискотарифен авиопревозвач Jet2 (Джет ту) ще свърже 9 британски летища с морските ни курорти в близост до Бургас.

Самолетните билети вече са на разположение в нашата резервационна система. Резервирайте още сега своите полети. Може да запазвате следните комбинации:

Еднопосочни самолетни билети от Летище Бургас до летищата по-долу във Великобритания
Еднопосочни самолетни билети от Великобритания към Летище Бургас
Двупосочни самолетни билети от Летище Бургас до летищата по-долу във Великобритания и пак връщане в Летище Бургас
Двупосочни самолетни билети от летищата по-долу във Великобритания до Летище Бургас и отново връщане във Великобритания

Възможните летища във Великобритания са: Белфаст (BFS), Бирмингам (BHX), Глазгоу (GLA), Единбург (EDI), Ийст Мидландс (EMA), Лийдс Брадфорд (LBA), Лондон Станстед (STN), Манчестър (MAN), Нюкасъл (NCL). Нискотарифните директни полети ще се изпълняват в определени дни от седмицата. Тук Ви предлагаме пдробна информация за периодите, в които ще се оперират.

От летище Бургас (BOJ) до летище Белфаст (BFS)
Период на опериране: от 29 май 2019г. до 25 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка сряда

От летище Бургас (BOJ) до летище Бирмингам (BHX)
Период на опериране: от 06 май 2019г. до 26 септември 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и четвъртък

От летище Бургас (BOJ) до летище Глазгоу (GLA)
Период на опериране: от 07 май 2019г. до 24 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всеки вторник

От летище Бургас (BOJ) до летище Единбург (EDI)
Период на опериране: от 11 май 2019г. до 21 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка събота

От летище Бургас (BOJ) до летище Ийст Мидландс (EMA)
Период на опериране: от 07 май 2019г. до 24 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всеки вторник

От летище Бургас (BOJ) до летище Лийдс Брадфорд (LBA)
Период на опериране: от 08 май 2019г. до 26 юни 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка сряда
Период на опериране: от 03 юли 2019г. до 28 септември 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всяка сряда и събота

От летище Бургас (BOJ) до летище Лондон Станстед (STN)
Период на опериране: от 06 май 2019г. до 26 септември 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и четвъртък

От летище Бургас (BOJ) до летище Манчестър (MAN)
Период на опериране: от 06 май 2019г. до 27 юни 2019г. Полетите се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и четвъртък
Период на опериране: от 01 юли 2019г. до 28 септември 2019г. Полетите се изпълняват четири пъти седмично: всеки понеделник, вторник, четвъртък и събота

От летище Бургас (BOJ) до летище Нюкасъл (NCL)
Период на опериране: от 08 май 2019г. до 25 септември 2019г. Полетите се изпълняват един път седмично: всяка сряда

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.