ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от София до Катания

Нискобюджетната авиокомпания Уизеър (Wizz Air) добави следващата си нова линия от летище София (SOF) -  Катания на остров Сицилия (Италия).

Полетите вече са планирани за 26.03.2017г. Продължителността на пътуването ще бъде само 1 час и 50 минути. Полетът от летище София (SOF) до летище Катания (CTA) ще се изпълнява два пъти седмично - в сряда и неделя. Линията от София до Катания е нова за българския пазар и ще популяризира атрактивната дестинация, до която няма директни полети за момента.

Запитване за цена на самолетен билет от София до Катания може да направите тук.

Катания (Catania) е столица на провинцията Катания и е втория по големина град на остров Сицилия в Италия. Град Катания се намира на източния бряг на острова, в подножието на активния вулкан Етна. Символът на града е u Liotru или фонтана слон, който е изработен от мрамор, представляващ слон с египетски обелиск от древния град Сиене поставен на гърба му.

В Катания има останки от римски и гръцки град, които са съществували преди него. Тъй като градът е бил изгарян от лава около 7 пъти, има малко запазени останки. Запазени са гръцко-римски театър (от II век), одеон (от III век), катански амфитеатър (от II век), останки от римски аквадукт и няколко християнски базилики.

Бароковият градски център е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Там има около 100 църкви, базилики и светилища.

В Катания е роден композиторът Винченцо Белини, като на мястото на къщата му се помещава музей. Има и театър кръстен в негова чест - Teatro Massimo Vincenzo Bellini. В сградата на операта в периода от декември до май се представят опери, като по-голямата част са творби на Белини.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.