АВИО НОВИНИ

EasyJet с директни полети от София до Лондон Саутенд


Нискотарифната авиокомпания EasyJet започва да предлага нова дестинация от Летище София (SOF) до Летище Лондон Саутенд (SEN). Лондон е огромен мегаполис с население над 8,5 милиона души. За бързото и удобно предвижване на всички тези хора са предвидени 6 летища. 

За първи път ще се изпълняват полети до шестото летище на Лондон - Лондон Саутенд (SEN). Новия маршрут ще допълни съществуващите директни полети от България до Англия. В момента от София се извършват полети до следните летища в Лондон: Лондон Хийтроу (LHR), Лондон Лутън (LTN), Лондон Станстед (STN), Лондон Гетуик (LGW). Все още няма полети от София до Лондон Сити (LCY)

Директните полети от София с Лондон Саутенд (SEN) започват от 16 декември 2018г. и ще се изпълняват до 27 март 2019г,  като ще бъдат всяка сряда и събота. Запазете своите евтини самолетни седалки тук:

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Лондон Саутенд (SEN)

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Лондон Саутенд (SEN) до София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Лондон Саутенд (SEN) - София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет Лондон Саутенд (SEN) - София (SOF) - Лондон Саутенд (SEN)

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019