Тук може да ползвате нашата безплатна услуга Avio Priority
Получете информация за ценa на самолетен билет чрез директно обаждане в центъра за резервации. Работно време от понеделник до петък: 09:00-17:00. Почивни дни:  събота и неделя.

ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Авиокомпания ТрансавиаАвиокомпания Трансавиа


Още една нискотарифна авиокомпания започва да оперира от летище София. Авиокомпания Трансавиа (Тrаnѕаvіа) с директни полети от София до Амстердам. Нискобюджетния холадски авиопревозвач Трансавиа (Тrаnѕаvіа) вече ще предлага евтини полети между двете столици - София и Амстердам. Авиопревозвачът Тrаnѕаvіа e дъщepнa ĸoмпaния нa xoлaндcĸaтa КLМ, ĸoятo ce oбeдини c фpeнcĸaтa Аіr Frаnсе.

Aвиoĸoмпaния Тrаnѕаvіа дoceгa нe e имaлa peдoвни пoлeти дo София, само чартърни полети през летния сезон от Бургас до Амстердам. До момента за българския пазар няма друга ниcĸoтapифнa авиокомпания, ĸoятo дa извършва полети от летище София (SOF) дo летище Aмcтepдaм Cxипxoл (AMS). Директните пoлeти до сега изпълнявaше eдинcтвeнo националния превозвач Бългapия Еp.

Първите полети от летище София (SOF) до летище Амстердам (AMS) са заложени да започнат на 10.05.2017г. Честотата на опериране ще бъде три пъти в седмицата: всеки понеделник, сряда и петък. Hиcĸoтapифните самолетни билети от София до Амстердам и в обратната посока са вече в пpoдaжбa и могат да бъдат резервирани тук.

Предварителното разписание (което може да претърпи промени) е както следва:
Излита oт Coфия в 22:05 и каца в Амстердам 23:50
Излита oт Aмcтepдaм в 17:35 и каца в София 21:20
Продължителността на полета е 2 часа и 45 минути.

Превоз на салонен багаж по полетите на авиокомпания Трансавиа
В цената на самолетния билет са включени 10 кг. салонен багаж с  два вида максимални размери.
Салонен багаж с размери 45 x 40 x 25 см, който да се побира пред или под седалката. На него ще бъде залепен зелен етикет по време на регистрацията (чекирането), който етикет показва размера му.

Салонен багаж с размери 55 x 40 x 25 см. На този вид багаж ще му бъде залепен червен етикет по време на регистрацията (чекирането). В деня на полета авиокомпанията изчислява натовареността на съответния полет и може да реши да пренасочи безплатно Вашия салонен багаж за багажното отделение.

Превоз на регистриран багаж (багаж за багажното отделение на самолета) по полетите на авиокомпания Трансавиа
Както при останалите нискотарифни авиопревозвачи, така и тук багажът за багажното отделение се заплаща допълнително. Багажът за багажното отделение може да бъде със следните килограми: 15кг, 20кг, 25кг, 30кг, 40кг и 50кг. Заплащането му по време на резервация винаги е по-евтино, а заплащането му на летището е почити два пъти по-скъпо.

Важна информация за регистрирания багаж до 40кг или 50кг.
Ако желаете да вземете общо 40кг или 50кг. багаж за багажното отделение, то той трябва да бъде разделен в два отделни куфара, тъй като 32 кг. са максимално позволените килограми, които работниците на летището могат да пренесат и натоварят в багажника на самолета.

Всички допълнителни услуги се заплащат отделно
Може да избирате от следните допълнителни услуги: храна и напитки на борда на самолета, превозване на домашни любимци (само куче или котка) в кабината, превозване на куче в специално отоплено и със светлина место в багажното отделение, велосипед, екипировка за гмуркане, голф екипировка, ски екипировка, пособия за риболов, делтаплан.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

 

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Не използваме изкуствен интелект
Вие ще имате удоволствието да си комуникирате с реален човек, а не с робот.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги


Контакти 🌐 За нас 🌐 Работно време 🌐 Общи условия 🌐 Защита на личните данни 🌐 Поверителност 🌐 Банкова сметка 🌐 Разплащане с банкови карти 🌐 Бизнес партньори 🌐 Корпоративни клиенти 🌐 Визитна картичка 🌐 Отзиви за Авиотравел 🌐 Сертификати и удостоверения 🌐 Авиотравел в социалните мрежи

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.


🌐 air-bg.com
Резервации на чартърни самолетни билети


🌐 evtinsamoletenbilet.com
Всички нискобюджетни полети   


🌐 bulgaria-air.eu
Директни полети от и до България


🌐 e-samoletnibileti.eu
Он-лайн резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.eu
Блог за резервации на самолетни билети


🌐 samoletenbilet.com
Посещаване на забележителности и атракции


🌐 kruiz.eu
Резервации на пътувания с круизни кораби


🌐 pochivka.promo
Почивки и ваканции с директни чартърни полети    

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.