АВИО НОВИНИ

Директни полети от София до Милано Бергамо с Райънеър

На шопинг в МиланоНа шопинг в Милано

Ирландската нискобюджетната авиокомпания Райънеър премества полетите си от Летище Милано Малпенса (MXP) на Летище Милано Бергамо (BGY). Така новата дестинация за авиопревозвача ще влезе в пряка конкуренция с унгарската авиокомпания WizzAir, тъй като и двете ще пътуват до едно и също летище - Милано Бергамо. Това ще доведе до още по-добри оферти за крайните клиенти и още по-ниски цени за самолетните билети.

Директните полети от Летище София (SOF) до Летище Милано Бергамо (BGY) с Ryanair (FR) започват от 03.04.2019г. и до края на месец май 2019г. ще се изпълняват ежедневно. От 01.06.2019г. полетите ще са всеки ден без вторник, като от 01.10.2019г. отново ще са всеки ден.

Не губете време и запазете своя евтин полет до столицата на модата - Милано и се впуснете в любимата шопинг терапия из луксозните маркови магазини и бутици. Обновете гардероба си за новия сезон с нови дрехи, обувки и аксесоари на достъпни цени и високо качество. Ако се нуждаете от место за настаняване в Милано, то ние ще Ви предложим богат избор от хотели, само последвайте линка ТУК.

Евтините самолетни билети по отсечката София - Милано Бергамо - София са вече в продажба и могат да бъдат резервирани с помощта на Туристическа Агенция Авиотравел. В цената на билета е включен ръчен багаж с максимални размери 40х20х25 см. В случай, че имате допълнителен багаж може да го добавите срещу заплащане. Направете запитване за цена и свободни места тук:

Двупосочен самолетен билет София - Милано Бергамо - София

Двупосочен самолетен билет Милано Бергамо - София - Милано Бергамо

Еднопосочен самолетен билет София - Милано Бергамо

Еднопосочен самолетен Милано Бергамо - София