ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

На плаж в Акаба (Йордания)На плаж в Акаба (Йордания)

Нискотарифната авиокомпания на Европа - Райънер (Ryanair) вече предлага най-новата си и екзотична линия от София до Акаба (в Йордания). Пълното име на Летище Aqaba е King Hussein International Airport с IATA код (AQJ). Полетите от Летище София (SOF) до Летище Акаба (AQJ) са планирани да започнат през есента на 2018г. Първият полет на авиокомпания  Райънер ще е на 01.11.2018г. Удобният директен полет от София до йорданския град Акаба ще се изпълнява регулярно два пъти седмично - всеки четвъртък и събота.

Какво може да видим и посетим в Акаба?
Град Акаба е много популярна туристическа дестинация. Той е най-големия и единствен пристанищен център в Йордания, който се намира на Червено море. Гостите на Акаба могат да се наслаждават на топлите води и пясъчни плажове на Червено море, в което не се влива нито една река. Силните изпарения от топлата вода правят Червено море в едно от най-солените морета. Водата му съдържа от 38 до 42 грама сол на литър (като средна соленост на океаните 35 гр. сол на литър)

Туристическият град Акаба ще Ви поднесе още много забавления подходящи за малки и големи като морски екскурзии с гмуркане, шнорхелинг, круиз по залез слънце. Ако се интересувате от история може да си направите екскурзия до Петра или река Йордан, както и да се насладите на незабравими приключения като джип сафари, яздене на камили или полет с балон в Червената пустиня Вади Рам.

Направете запитване за цена с нискотарифни, удобни и директни полети тук:

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Акаба (AQJ)

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Акаба (AQJ) до София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Акаба (AQJ) - София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет Акаба (AQJ) - София (SOF) - Акаба (AQJ)

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.