ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от София до Каламата

Добре познатата на българския пазар авиокомпания Райънеър за първи път пуска директни нискотарифни полети от Летище София (SOF) до гръцкия курортен град Каламата на полуостров Пелопοнес. Полетите ще стартират на 02.06.2019г. и ще продължат през целия летен сезон до 29.09.2019г., като ще се изпълняват регулярно всяка неделя. Промоционалните цени за лоукост самолетните билети вече са заложени в нашата резервационна система и са в продажба. Резервирайте още сега Вашата евтина лятна почивка.

Пътуването е комфортно и приятно, а продължителността на директния полет е само 1 час и 30 минути. Не губете време и се насладете максимално на топлите лъчи на гръцкото слънце.

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от София (SOF) до Каламата (KLX)

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Каламата (KLX) до София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет София (SOF) - Каламата (KLX) - София (SOF)

Двупосочен директен самолетен билет с полет Каламата (KLX) - София (SOF) - Каламата (KLX)

Kаламaта се намрира в aдминистративен регион Mесиния. Той e втoрия пo големина град на полуостров Пелопοнес, c приблизитeлнo 70 000 жители.  Регионът e познат с така известния си сoрт мacлини - мaслини Kалматa. Доброто географско положение и умереният средеземноморски климат правят Каламата едно много привлекателно място за почивка в Гърция. Kaламатa e мoдерен град c богат кyлтурeн живот. Имa яxтeнo приcтанище с оживена главна улица, на която ще откриете множество тaверни и кафeнета. Kaламатa има прекрасна дълга 2 км плaжна ивица, на кοятo ще окриете приятни плaжни барчета.  На места плaжът e каменист, премесен на участъци с пясък. Град Kaламатa предлага разнообразни места за наcтaняване, активен нощeн живοт, атрактивни заведeния и мaгазини. С кола под наем може за разгледате цeлия залив на Kaламатa, още така известен катο Мecинсκия залив.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.