Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


Най-голямата нисктарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа - Wizz Air (Уизеър) е една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа. От днес нискобюджетния авиопревозвач обяви нова база в Австрия, а също така и най-новата дестинация от Варна до така желаната австрийска столица - Виена.

Нискотарифният маршрут на авиокомпания Уизеър ще започне да се извършва от 28.04.2018г. Честотата на опериране от летище Варна (VAR) до летище Виена (VIE) и обратно ще бъде два пъти седмично, като полетите са във вторник и в събота. Цените за самолетните билети вече са заложени в резервационната ни система. Тук може да поръчате нискотарифен самолетен билет в следните варианти:

Еднопосочен самолетен билет от Варна до Виена

Еднопосочен самолетен билет от Виена до Варна

Двупосочен самолетен билет Варна-Виена-Варна

Двупосочен самолетен билет Виена-Варна-Виена

Новата база на авиокомпания Уизеър летището във Виена (Австрия) ще създаде 120 нови работни места в авиокомпанията и така Австрия ще се стане в 44-ата държава в мрежата на нискотарифната авиокомпания. Отктиването на новата база на летище Виена (VIE) ще стане през юни 2018г., като в началото ще има един базиран самолет Airbus A320, а през ноември 2018г. ще бъдат се има още два самолета Airbus A321. Бързото разраствне на базата на Wizz Air във Виена е свързано с планове за стартирането на общо 17 нови маршрута на WIZZ от австрийската столица през 2018 г., включително Варна-Виена.