ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


Най-голямата нисктарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа - Wizz Air (Уизеър) е една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа. От днес нискобюджетния авиопревозвач обяви нова база в Австрия, а също така и най-новата дестинация от Варна до така желаната австрийска столица - Виена.

Нискотарифният маршрут на авиокомпания Уизеър ще започне да се извършва от 28.04.2018г. Честотата на опериране от летище Варна (VAR) до летище Виена (VIE) и обратно ще бъде два пъти седмично, като полетите са във вторник и в събота. Цените за самолетните билети вече са заложени в резервационната ни система. Тук може да поръчате нискотарифен самолетен билет в следните варианти:

Еднопосочен самолетен билет от Варна до Виена

Еднопосочен самолетен билет от Виена до Варна

Двупосочен самолетен билет Варна-Виена-Варна

Двупосочен самолетен билет Виена-Варна-Виена

Новата база на авиокомпания Уизеър летището във Виена (Австрия) ще създаде 120 нови работни места в авиокомпанията и така Австрия ще се стане в 44-ата държава в мрежата на нискотарифната авиокомпания. Отктиването на новата база на летище Виена (VIE) ще стане през юни 2018г., като в началото ще има един базиран самолет Airbus A320, а през ноември 2018г. ще бъдат се има още два самолета Airbus A321. Бързото разраствне на базата на Wizz Air във Виена е свързано с планове за стартирането на общо 17 нови маршрута на WIZZ от австрийската столица през 2018 г., включително Варна-Виена.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.