Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


На Вашето внимание бихме искали да Ви представим 10 причини, поради които да посетите остров Сардиния в Италия

1. За първи път възможност за почивка на остров Сардиния с директен полет – без прекачвания, лесно, бързо и удобно! Тук може да разгледате предложения за почивки.
2. Въпреки че през последните години островът се е превърнал в луксозна туристическа дестинация, Сардиния остава незасегната от масовия туризъм и предлага отлични възможности за почивка, сред изумителна природа и лазурно синьо море.
3. Сардиния е красив средиземноморски остров с великолепни плажове, живописна природа, приказни панорамни гледки и екзотичен морски живот.


4. Тук е и Коста Смералда, с 55 км пясъчни плажове, която често привлича модни, спортни и филмови знаменитости, със своите луксозни хотели и курорти.
5. Сардиния предлага страхотни кулинарни преживявания – дали ще изберете типичните за Италия специалитети, ще опитате от сардинските сирена и уникалните месни вина или ще пробвате от типичната морска кухня – няма да съжалявате!
6. Само на няколко километра от северния бряг на остров Сардиния се намира о-в Корсика – отлична възможност да се докоснете до изумителния свят на този френски остров.
7. Освен модерна и шикозна, крайбрежната зона на остров Сардиния е и едно от най-естествено красивите места в Европа.
8. Културата на Сардиния е изключително колоритна, запечатана във финикийските некрополи, каталонското господство, римските амфитеатри и бани, готическите и бароковите църкви, и в повече от 3000-те крепости.
9. Остров Сардиния предлага разнообразие от дейности и забавления – гмуркане, езда, заведения, елегантни бутици, приказни градчета, възможности за спорт и познавателен туризъм.
10. И не на последно място – изумителните бели плажове с фин пясък, който превръщат остров Сардиния в една от най-красивите и вдъхновяващи дестинации за почивка.