ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ОБНОВЯВАНЕ НА САЙТА

ЗА ДА ДОСТАВИМ ОЩЕ ПО-ДОБРИ УСЛУГИ НА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ!

ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА НАШАТА СТРАНИЦА НА 28.08.2019!

АКО ИМАТЕ ВЪПРОС ОТНОСНО ВЕЧЕ ЗАКУПЕНИ ТУРИСТИЧЕСКИ ПРОДУКТИ, МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА E-MAIL: office@aviotravel.eu МОЛЯ ДА ОСТАВИТЕ И ВАШИЯ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

АВИО НОВИНИ

Директни полети от София до Ню Йорк и Чикаго

Резервации на самолетни билети за директни полети от София до Ню Йорк и Чикаго

http://air-bg.com/images/stories/airplanes/Balkan_holidays_a230-200.jpgПоследният полет на Авиокомпания "Балкан" до Ню Йорк е през далечната 1999 година.  15 години от тогава липсва директна линия от България до САЩ и всички българи изтормозено пътуваха с прекачване. За радост на българските граждани, ползуващи тази дестинация българската Авиокомпания ВН Air-Balkan Holidays e получила лиценз от САЩ да лети през океана директно и това се очаква да стане през пролетта на 2015г. Авиокомпания ВН Air-Balkan Holidays ще свързва с директни полети София с Ню Йорк и София с Чикаго.

За тази цел авиокомпания ВН Air Balkan Holidays вече извършва своите тестови полети на летище София със самолет А330-200.
Луксозното возило е  окомплектовано с 24 седалки в бизнес класа и 242 в икономична класа. То е взето на лизинг и е минало пълно техническо обслужване - с други думи е в отлично летателно състояние.

В момента се набира състава от пилоти, стюардеси, инженери и кетъринг. Предвижда се полетите да са 4 пъти седмично, като се разчита на пътникопоток от съседни държави: Гърция, Македония, Сърбия, Румъния и Албания.

Откриването на тази авиолиния е част от проект за полети до Китай, Индия и Русия. Резервации за самолетни билети от София до Ню Йорк и Чикаго ще бъдат възможни още през есента на 2014 г.

А ако Ви се налага да пътувате до САЩ преди пролетта на 2015г, може да разгледате директните полети от летище Истанбул до Ню Йорк или Чикаго с Турски Авиолинии ТУК.

 

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019