ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


По-евтини ли ще са самолетните билети от новия терминал на летище Варна?

Най-новият пътнически терминал на летище Варна (VAR) бе открит на 15.08.2013г. Първите си пътници ще посрещне на 27 август, като първият вътрешен полет е сутринта от Варна за София на националния превозвач България ер. Първите пътници по международни линии се очаква да бъдат посрещнати в новия терминал на летище Варна от Беларус с авиокомпания Белавия.

Новият терминал на летище Варна ще заработи на пълни обороти в 15:00 часа, а по същото време стария - Терминал 1 на летище Варна ще затвори след 41 години оперативна работа.

Терминал 2 на летище Варна вече ще обслужва всички пътуващи от и до Варна. Той представлява модерно съоръжение, което е съобразно с изискванията и спецификата на трафика на летището. Терминалът е оборудван със съвременен интериор и най-модерни системи за обслужване на пътници и багаж, атрактивни търговски зони, кафенета и заведения за хранене.

Площа на Терминал 2 на летище Варна с 3 пъти по-голяма, в сравнение със стария - Терминал 1. Според данни на летището на час могат бъдат обслужвани малко над 1000 пътници.

Проектът е дело на известни световни фирми от четири държави – България, Германия, Великобритания и Турция. Умелото съчетаване на характерни елементи от българската архитектура и природа целят запазване на ваканционното настроение на пътниците по време на целия им престой на новия Терминал 2 на летище Варна.

В изграждането са участвали около 1000 работници и служители, като това е най-голямата инвестиция, правена на летище Варна през последните няколко десетилетия.

В откриването на новия Терминал 2 на летище Варна е заложено привличане повече и нови авиокомпании. Това би довело до по-голяма конкуренция между авиопревозвачите и съответно до по-евтини самолетните билети от и до летище Варна.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.