ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00 ⋅ ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ


По-евтини ли ще са самолетните билети от новия терминал на летище Варна?

Най-новият пътнически терминал на летище Варна (VAR) бе открит на 15.08.2013г. Първите си пътници ще посрещне на 27 август, като първият вътрешен полет е сутринта от Варна за София на националния превозвач България ер. Първите пътници по международни линии се очаква да бъдат посрещнати в новия терминал на летище Варна от Беларус с авиокомпания Белавия.

Новият терминал на летище Варна ще заработи на пълни обороти в 15:00 часа, а по същото време стария - Терминал 1 на летище Варна ще затвори след 41 години оперативна работа.

Терминал 2 на летище Варна вече ще обслужва всички пътуващи от и до Варна. Той представлява модерно съоръжение, което е съобразно с изискванията и спецификата на трафика на летището. Терминалът е оборудван със съвременен интериор и най-модерни системи за обслужване на пътници и багаж, атрактивни търговски зони, кафенета и заведения за хранене.

Площа на Терминал 2 на летище Варна с 3 пъти по-голяма, в сравнение със стария - Терминал 1. Според данни на летището на час могат бъдат обслужвани малко над 1000 пътници.

Проектът е дело на известни световни фирми от четири държави – България, Германия, Великобритания и Турция. Умелото съчетаване на характерни елементи от българската архитектура и природа целят запазване на ваканционното настроение на пътниците по време на целия им престой на новия Терминал 2 на летище Варна.

В изграждането са участвали около 1000 работници и служители, като това е най-голямата инвестиция, правена на летище Варна през последните няколко десетилетия.

В откриването на новия Терминал 2 на летище Варна е заложено привличане повече и нови авиокомпании. Това би довело до по-голяма конкуренция между авиопревозвачите и съответно до по-евтини самолетните билети от и до летище Варна.


ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ ПО ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ

✅В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК
✅ЧРЕЗ АКТИВНО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ
✅БАНКОВА КАРТА

               

 

 

          

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

 

Вижте отзивите и коментарите от клиенти, използвали вече нашите услуги

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.