Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

НОВА ГОДИНА В МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ

Нова Година в РусияБляскавата Русия е една от най-интересните и желани дестинации за посрещане на Новата година. Посещението по време на празниците ще ви зареди с цветната енергия от ярките светлини и ще ви потопи в невероятна зимна приказка.


Защо трябва да изберете тази дестинация, за да посрещнете новата година в Русия?

Москва и Санкт Петербург преливат от коледни украси, който, за да подхождат на обстановката са пищни, ярки и в изобилие. Площадите, сградите, улиците, че дори и дърветата са богато украсени и неминуемо ще ви заредят с празнично настроение.

Посрещането на Нова година е стара традиция в Русия и тържествата са в пъти по-тържествени от тези в средна и западна Европа, тъй че ако търсите специално и бляскаво шоу вече знаете къде да го откриете.

Коледните пазари и пазаруването - зимата е сезона на разпродажбите и големите вериги правят страхотни намаления. Популярна шопинг дестинация в Петербург е фабриката за порцелан, а в Москва улица Арбат. Коледния базар на Червения площад е най-големият коледен пазар в Москва, където ще можете да се насладите на руската кухня, на традиционните руски дарове, а също така ще можете да се насладите по едни незабравим начин на едно от най-известните места в света, като се попързаляте на специалната ледена пързалка.

Руското метро - едно от най-старите в света и едно от най-красивите. Абсолютно задължително е да се повозите на метрото, за да разгледате уникалните станции, пък и най-малко ще се стоплите. Най-известната станция в Москва са "Комсомолская, Киевская, Маяковская и Парк на победата". В Санкт Петербург метростанция "Автово" е една от най-пищно декорираните станции в света.

Зимата и снега в Русия са нещо типично за страната и руснаците са винаги подготвени - пътищата и тротоарите са чисти, придвижването става безпроблемно и не се усещат никакви затруднения. Също така зимния сезон обикновено не е толкова туристически натоварен и ще можете по-спокойно да се насладите на всички архитектурни и културни забележителности.

 

 

Нова Година в Русия