ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

НОВА ГОДИНА В МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ

Нова Година в РусияБляскавата Русия е една от най-интересните и желани дестинации за посрещане на Новата година. Посещението по време на празниците ще ви зареди с цветната енергия от ярките светлини и ще ви потопи в невероятна зимна приказка.


Защо трябва да изберете тази дестинация, за да посрещнете новата година в Русия?

Москва и Санкт Петербург преливат от коледни украси, който, за да подхождат на обстановката са пищни, ярки и в изобилие. Площадите, сградите, улиците, че дори и дърветата са богато украсени и неминуемо ще ви заредят с празнично настроение.

Посрещането на Нова година е стара традиция в Русия и тържествата са в пъти по-тържествени от тези в средна и западна Европа, тъй че ако търсите специално и бляскаво шоу вече знаете къде да го откриете.

Коледните пазари и пазаруването - зимата е сезона на разпродажбите и големите вериги правят страхотни намаления. Популярна шопинг дестинация в Петербург е фабриката за порцелан, а в Москва улица Арбат. Коледния базар на Червения площад е най-големият коледен пазар в Москва, където ще можете да се насладите на руската кухня, на традиционните руски дарове, а също така ще можете да се насладите по едни незабравим начин на едно от най-известните места в света, като се попързаляте на специалната ледена пързалка.

Руското метро - едно от най-старите в света и едно от най-красивите. Абсолютно задължително е да се повозите на метрото, за да разгледате уникалните станции, пък и най-малко ще се стоплите. Най-известната станция в Москва са "Комсомолская, Киевская, Маяковская и Парк на победата". В Санкт Петербург метростанция "Автово" е една от най-пищно декорираните станции в света.

Зимата и снега в Русия са нещо типично за страната и руснаците са винаги подготвени - пътищата и тротоарите са чисти, придвижването става безпроблемно и не се усещат никакви затруднения. Също така зимния сезон обикновено не е толкова туристически натоварен и ще можете по-спокойно да се насладите на всички архитектурни и културни забележителности.

 

 

Нова Година в Русия

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.