АВИО НОВИНИ

Вземете 20% отстъпка за всеки закупен самолетен билет по всяка една дестинация на Wizz Air

Вземете 20% отстъпка за всеки закупен самолетен билет по всяка една дестинация на Wizz Air

*Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см), но без да е включена административна такса. Отстъпката е валидна само за нови резервации до 10 пътника. Отстъпката от 20 @% важи за всички дестинации на авиокомпания Wizz Air, както за еднопосочни, така и за двупосочни самолетни билети. Резервацията трябва да бъде направена само на 06.01.2016 до 17:00.

Срокът за заплащане на промоционалния самолетен билет е до 17:00 на 06.01.2016г. в клон на БАНКА ДСК в България. Ако до датата на Вашият полет остават по-малко от 14 дни, заплащането трябва да се извърши веднага, задължително и само в клон на БАНКА ДСК в България. Сумата се превежда в български лева.

Запитване за промоционална цена за самолетен билет натисни ТУК.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019