АВИО НОВИНИ

Директни полети от София до Лисабон с авиокомпания България Ер

ПОРТУГАЛИЯ ВЕЧЕ Е ОЩЕ ПО-БЛИЗО!
Пътувайте с директните полети на националния превозвач България Ер и се насладете на топлия, гостоприемен и романтичен Лисабон

Националния авиопревозвач България Ер (Bulgaria Air) добавя нова дестинация към мрежата си от полети. Новият маршрут е с директен полет от летище София (SOF) до летище Лисабон (LIS).

Самолетните билети до португалската столица вече са в продажба в нашата онлайн резервационна система. В цената на билета е включен 10 кг салонен багаж. За някои от тарифите е включен 23 кг регистриран багаж (за багажното отделение). За билетите, в които няма регистриран багаж до 23 кг. може да се доплати на летището в деня на полета по 20 евро на посока. Полетите се изпълняват всеки четвъртък. Като продължителността на полета от София до Лисабон на отиване е 4 часа и 10 минути, а на връщане е 3 часа и 55 минути.

Разписанието е както следва:

Заминаване от София (SOF) до Лисабон (LIS) - 20:50 - 23:00
Продължителност на цялото пътуване: 4 часа 10 минути
Авиокомпания: България Ер
Вид полет: директен


Връщане от Лисабон (LIS) до София (SOF) - 00:05 - 06:00
Продължителност на цялото пътуване: 3 часа 55 минути
Авиокомпания: България Ер
Вид полет: директен

Тук може да направите онлайн резервация или запитване за самолетен билет за всчки варианти от маршрути:
еднопосочно от София до Лисабон
еднопосочно от Лисабон до София
двупосочно София - Лисабон - София
двупосочно Лисабон - София - Лисабон

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2020

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.