ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Разгледайте следните трикове за откриване на евтини самолетни билети

Голямо е желанието на много хора за пътуване със самолет до някоя атрактивна дестинация. За да сте доволни от цената на самолетния билет е добре е да помислите за почивката си по-рано и да потърсите възможно най-рано евтините оферти и да се възползвате от тях.

Ето и една примерна комплексна схема, която ако спазвате може да откриете най-изгодния за Вас самолетен билет.

Важно правило! Не оставяйте важно пътуване или ваканция за последния момент. Цените на самолетните билети са най-скъпи три дни преди самото пътуване. Ден петък е постоянно най-скъпият ден за пътуване със самолет. Генерално правило е, че самолетните билети около всякакви празници са високи, за това избягвайте да пътувате със самолет около тези дати.

Изобретателните онлайн туристи изтриват историята в браузъра си, тъй като цените могат да се повишат на база на това, колко пъти посещавате определен сайт.

Съсредоточете се около ден вторник, тъй като той е най-евтиният ден от седмицата за резервиране на самолетен билет, а в повечето случаи около 50 дни преди заминаването.

Най-добрите дни за самото самолетно пътуване са от вторник до четвъртък, затова избягвайте полетите през уикенда, включително и понеделник.

Много често ще получите по-изгодна цена, ако направите резервацията си за самолетен билет възможно по-рано през деня.

Важен е часът на полета, в който ще заминете. Ако пътувате между 18:00 ч. и полунощ, ще попаднете на по-евтини полетите. Обикновено полетите, които са рано сутрин са по-скъпи.

Когато Ви престои пътуване на дълги разстояния, резервирайте полет с престой. В много от случайте той ще бъде по-евтин от директния. Полетите с прекачване са значително по-евтини, затова разгледайте вариант, в който може да изкарате ден или повече в дестинацията, в която е престоят Ви.

Следете за нови маршрути на различните авиокомпании. Новите самолетни маршрути в началото на пускането им са все още не добре познати на пътниците, затова се предлагат на промоционални цени.

Обмислете също и вариант за резервиране на полети за отиване и връщане, като ползвате различни авиопревозвачи. Има случаи, когато цената може да Ви излезе по-евтино, от колкото, ако вземете полет с една и съща авиокомпания.

Ако все пак се затруднявате се свържете с нашите квалифицирани експерти в областта на авиоиндустрията, които ще Ви помогнат за организиране на Вашата почивка.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.