АВИО НОВИНИ

Летище Пловдив с нови дестинации

Ирландската нискотарифна авиокомпания Райънеър пуска в продажба евтини самолетни билети по новите си маршрути: от летище Пловдив (PDV) до летище Милано Бергамо (BGY) и от летище Пловдив (PDV) до летище Брюксел Шарлероа (CRL).

Евтини самолетни билети от Летище Пловдив до атрактивни европейски дестинации.

Полетите от Пловдив (PDV) до Милано Бергамо (BGY) ще се изпълняват два пъти седмично - всяка сряда и неделя, като първият полет е планиран за 29.10.2017г. Полетите от Пловдив (PDV) до Брюксел Шарлероа (CRL) ще бъдат всеки понеделник и петък, като първият полет е планиран за 30.10.2017г.

Новите дестинации на нискобюджетния авиопревозвач Райънеър до двата европейски града ще увеличат посещаемостта на чужди туристи, а това от своя страна ще превърне град Пловдив и региона в по-атрактивен туристически и културен център.

Развитието на летище Пловдив (PDV) е в пряка връзка с икономическия възход на региона. Освен за нарастване броя на туристите, то е важно и с оглед на предстоящото домакинство на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 г.

Цените за евтините самолетни билети вече са заложени в резервационата система и са пуснати в продажба. Заявете Вашият изгоден самолетен билет от Пловдив до Милано Бергамо или от Пловдив до Брюксел Шарлероа.

 

 

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019