Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


До и от Аликанте с удобни и директни полети на националния превозвач България Ер

Авиокомпания България Ер (Bulgaria Air) предлага нова дестинация за всички, които са се насочили към испанската ривиера. Новият маршрут е с директен полет от летище София (SOF) до летище Аликанте (ALC). В цената на билета е включен 10 кг салонен багаж и 23 кг регистриран багаж (за багажното отделение). Полетите от София до Аликанте ще се изпълняват всяка събота, а полетите от Аликате до София ще бъдат нощни - събота срещу неделя. Продължителността на полета от София до Аликанте на отиване е 3 часа и 10 минути, а на връщане е 2 часа и 55 минути. Първият полет е заложен за 30.04.2016г. Самолетните билети вече са в продажба в нашата онлайн резервационна система


Разписанието е както следва:

Заминаване от София (SOF) до Аликанте (ALC) - 21:10 - 23:20
Продължителност на цялото пътуване: 3 часа 10 минути
Авиокомпания: България Ер
Вид полет: директен


Връщане от Аликанте (ALC) до София (SOF) - 00:50 - 04:45
Продължителност на цялото пътуване: 2 часа 55 минути
Авиокомпания: България Ер
Вид полет: директен

Тук може да направите онлайн запитване за самолетен билет за всички варианти от маршрути:
еднопосочно от София до Аликанте
еднопосочно от Аликанте до София
двупосочно София - Аликанте - София
двупосочно Аликанте - София - Аликанте

Защо да посетим Аликанте? Аликанте ще предложи за всеки по нещо - уютни кафенета сред палми на крайбрижния булевард, вълнуващ нощен живот и красива плажна ивица. Климътът на Аликанте е мек, жителите му са много дружелюбни, а храната е представена от разнообразни и вкусни ястия. Град Аликанте е малък, но много оживен. Той предлага на посещаващите го туристи богато историческо наследство и много забележителности. Бреговете на Аликанте в миналато са привличали римляните, а по-късно арабите, които остават по тези земи 500 години. Едва през 13 век  християните отново си връщат града. Посетете Аликанте и се насладете на почивката си тук.