Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.


Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) обяви още 5 нови дестинации, от които ще могат да се възползват пътниците на летище София (SOF). Новите полети на нискотарифния авиопревозвач са заложени вече в резервационните системи както следва:

Първият полет на Ryanair от летище София (SOF) до летище Барселона (BCN) е заложен за 01.11.2016г., като след това полетите ще се изпълняват три пъти седмично: всеки вторник, четвъртък и събота.

Следващата дестинация, отново е в Испания и това е столицата - Мадрид. Първия полет на Ryanair от летище София (SOF) до летище Мадрид (MAD) е планиран за 31.10.2016г., а след това нискобюджетните полети ще се изпълняват четири пъти седмично: всеки понеделник, сряда, петък и неделя.

Също така вече ще имаме удоволствието да пътуване до южната ни съседка Гърция с евтини полети на ирландския нискотарифен превозвач. Изгодните полети ще свързват двете столици София и Атина, като датата за първия полет от летище София (SOF) до летище Атина (ATH) е насрочена за 30.10.2016г. и ще бъдат с ежедневна честота.

Следващите дестинации от София са до Германия и по-точно Хамбург и Берлин. Първия полет на авиокомпания Ryanair от летище София (SOF) до летище Хамбург (HAM) е заложен на 01.11.2016г. с честота на изпълнение три пъти седмично: вторник, четвъртък и събота. Тук е важно да се отбележи, че авиокомпанията ще лети директно до Международното летище в Хамбург Фулсбютел (HAM).

До немската столица Берлин, авиокомпания Ryanair ще каца на летище Берлин Шьонефелд (SXF). Полетите от летище София (SOF) до летище Берлин Шьонефелд (SXF) ще започнат на 30.10.2016г. и ще бъдат всеки ден.

Така общият брой на дестинациите стават 12, както бяха обявени преди това полетите от София до: Кьолн (CGN) , Дъблин (DUB), Брюксел Шарлероа (CRL), Милано Малпенса (MXP), Рим Чиампино (CIA)Пиза (PSA) и Лондон Станстед (STN).