Минипорт (Miniport) е нова услуга, която се предлага от Турски авиолинии (Turkish Airlines). Минипорт e офис, който предлага услуги между летище Истанбул (IST) в Истанбул и площад Таксим, както и обратно. Сега пътниците могат да оставят багажа си в офисите Miniport и да се движат свободно през целия ден.

Продължете да разглеждате забележителности в Истанбул!

След освобождаване на хотела, в който са настанени, пътниците пътуващи с Турски авиолинии може да се освободят от багажа си, като го оставят в офиса на площад Таксим.

Така може да продължете да разглеждате забележителностите на Истанбул или да вземете още малко подаръци за близки и приятели. Офисът на Таксим Miniport е отворен между 07:00 и 23:00 часа всеки ден. Пътниците трябва да оставят багажа си най-малко 5 часа преди предвидения час на тръгване им полета.


Директно от летище Истанбул (IST) до събитието в центъра на града!

Услугата е валидна и когато пристигнете на летище Истанбул (IST). Пътниците, пристигащи на летище Истанбул (IST) в Истанбул могат да оставят багажа си в офиса на Miniport, преди да отидат в хотела. Докато  прекарвате деня си в бизнес среща, културна обиколка или в пазаруване, багажът Ви ще бъде пренесен директно в офиса на площад Таксим. Miniport офисът се намира на етажа на метро на международния терминал на летище Истанбул (IST). Офисът е винаги отворен и багажът може да бъде оставен по всяко време на деня.

Как работи услугата за багаж на Miniport?

- Пътникът посещава Miniport офис и предоставя полетна информация по резервацията си с Турски авиолинии.
- Ако е необходимо онлайн чекиране, то ще бъде извършено и багажът ще бъде взет.  Ще Ви бъде издаден документ, че сте оставили вече багажа си.
- Багажът на пътника ще бъде транспортиран от Таксим Miniport до офиса на Miniport, който се намира на етажа на метрото на летище Истанбул (IST) от обслужващата фирма Aras Cargo.
- Пътникът ще вземем багажа си от офиса Miniport на летище Истанбул (IST) и може да пристъпи към гишето за регистрация (чекиране) за да получи бордната си карта.
   
От офиса на Таксим Miniport всеки ден тръгва траспортирането на багажа със следното разписание:

1-во отпътуване - 09.00
2-ро отпътуване - 13.30
3-то отпътуване - 18.30

Предупреждение: Услугата на Miniport за обработката на багажа не е достъпна за полети до Съединените щати, Израел, Канада или Великобритания от съображения за сигурност.

 

Категория: Новини