АВИО НОВИНИ

Wizz Air с полети от София до Нюрнберг, Базел и Донкастър Шефилд

Унгарската нискотарифна авиокомпания Уиз Еър (Wizz Air) с още три нови линии от летище София.

Най-голямата нискобюджетна авиокомпания Уиз Еър в Източна Европа предлага още 3 нови дестинации от летище София (SOF), с които зарадва българските пасажери.

Започваме с полетите до летище Нюрнберг (NUE) в Германия. Те са планирани в синхрон с началото на повечето ваканции и отпуски. От 01.08.2016г. вече ще може да пътувате с много по-изгодни самолетни билети до летище Нюрнберг (NUE). Полетите от летище София (SOF) до летище Нюрнберг (NUE) ще се изпълняват 2 пъти седмично: понеделник и петък. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Нюрнберг (NUE).

Следващата дестинация е Швейцария. Полетите от летище София (SOF) до летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL) са заложени със старт за коледните и новогодишни празници - от дата 23.12.2016г., като полетите ще продължът да се изпълняват всеки понеделник и петък и през 2017г. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL).

От същата дата 23.12.2016г. започват и полетите от летище София (SOF) до летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA) в северна Англия. Те ще бъдат изпълнявани по разписание всеки понеделник и петък. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA).

Самолетните билети по новите три дестинации вече са заложени в резервационната ни система и са пуснати в продажба. Побързайте и изпратете запитване за цена на самолетен билет.

На всеки, който се интересува от достъпни и евтни самолетни билети препоръчваме да ни последва в нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/Aviotravel.Agency за да бъдете винаги добре осведомен за най-изгодните предстоящи маршрути.