АВИО НОВИНИ

Wizz Air с полети от София до Нюрнберг, Базел и Донкастър Шефилд

Унгарската нискотарифна авиокомпания Уиз Еър (Wizz Air) с още три нови линии от летище София.

Най-голямата нискобюджетна авиокомпания Уиз Еър в Източна Европа предлага още 3 нови дестинации от летище София (SOF), с които зарадва българските пасажери.

Започваме с полетите до летище Нюрнберг (NUE) в Германия. Те са планирани в синхрон с началото на повечето ваканции и отпуски. От 01.08.2016г. вече ще може да пътувате с много по-изгодни самолетни билети до летище Нюрнберг (NUE). Полетите от летище София (SOF) до летище Нюрнберг (NUE) ще се изпълняват 2 пъти седмично: понеделник и петък. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Нюрнберг (NUE).

Следващата дестинация е Швейцария. Полетите от летище София (SOF) до летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL) са заложени със старт за коледните и новогодишни празници - от дата 23.12.2016г., като полетите ще продължът да се изпълняват всеки понеделник и петък и през 2017г. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL).

От същата дата 23.12.2016г. започват и полетите от летище София (SOF) до летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA) в северна Англия. Те ще бъдат изпълнявани по разписание всеки понеделник и петък. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA).

Самолетните билети по новите три дестинации вече са заложени в резервационната ни система и са пуснати в продажба. Побързайте и изпратете запитване за цена на самолетен билет.

На всеки, който се интересува от достъпни и евтни самолетни билети препоръчваме да ни последва в нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/Aviotravel.Agency за да бъдете винаги добре осведомен за най-изгодните предстоящи маршрути.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание и анализираме трафика на посещенията на този сайт. Научете повече тук.