ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Унгарската нискотарифна авиокомпания Уиз Еър (Wizz Air) с още три нови линии от летище София. Най-голямата нискобюджетна авиокомпания Уиз Еър в Източна Европа предлага още 3 нови дестинации от летище София (SOF), с които зарадва българските пасажери.

Започваме с полетите до летище Нюрнберг (NUE) в Германия. Те са планирани в синхрон с началото на повечето ваканции и отпуски. От 01.08.2016г. вече ще може да пътувате с много по-изгодни самолетни билети до летище Нюрнберг (NUE). Полетите от летище София (SOF) до летище Нюрнберг (NUE) ще се изпълняват 2 пъти седмично: понеделник и петък. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Нюрнберг (NUE).

Следващата дестинация е Швейцария. Полетите от летище София (SOF) до летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL) са заложени със старт за коледните и новогодишни празници - от дата 23.12.2016г., като полетите ще продължът да се изпълняват всеки понеделник и петък и през 2017г. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Базел Мюлуз Фрайбург (BSL).

От същата дата 23.12.2016г. започват и полетите от летище София (SOF) до летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA) в северна Англия. Те ще бъдат изпълнявани по разписание всеки понеделник и петък. Резервирайте промоционален самолетен билет до летище Донкастър Шефилд Робин Худ (DSA).

Самолетните билети по новите три дестинации вече са заложени в резервационната ни система и са пуснати в продажба. Побързайте и изпратете запитване за цена на самолетен билет.

На всеки, който се интересува от достъпни и евтни самолетни билети препоръчваме да ни последва в нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/Aviotravel.Agency за да бъдете винаги добре осведомен за най-изгодните предстоящи маршрути.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.