АВИО НОВИНИ

Он-лайн чекиране за пътниците на България Ер

От 08.04.2011 пътниците на авиокомпания България Ер могат да се чекират и от новите киоск терминали за регистрация, поставени на терминал 2 на летище София. Киоските са предоставени и конфигурирани изцяло за удобство на пътници, желаещи да ползват услугата Web Check-in и да избегнат чакането по дългите опашки.

 

 

Намерете киоска / апарата / за он-лайн чекиране на летището.

Поставете на указаното място паспорта или личната си карта / в зависимост от документът, с който ще пътувате /.

Изпишете името и номера на резервацията си. Номерът на резервацията - така нареченият PNR /Passenger Name Record/ се състои от 6 знака: комбинация от цифри латински букви.

 

 

 

Вижте резервацията си и пътниците, които ще пътуват с Вас, ако има такива.

 

 

 

Изберете мястото, което ще е най-удобно за Вас. За тези, които са по любопитни и искат да наблюдават целия полет - препоръчваме местата към прозорците, а тези, които не ги свърта не едно място и искат да стават по-често препоръчваме местата до пътеката. За високи хора също е препоръчително да са на местата до пътеката, защото така ще могат да си протегнат краката настрани и да прекарат по комфортно полета.

 

Довършете процедурата и получете своята принтирана бордна карта

 

 

 

След като Вашата регистрация /чекиране/ е готова може да се отправите към съответния изход /гейт/, който ще Ви заведе до самолета.