ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Пътниците на “Еърбъс“ ще могат да се наслаждават на панорамна гледка по време на полетите през 2050 г., а не да се борят за място до прозорчето, след като европейският авиостроителен концерн обяви на 14.06.2011г., че е разработил модел на самолет с прозрачен корпус. Проектът може да бъде реализиран от инженерите на компанията до 2050 г., съобщиха световните агенции, цитирайки прессъобщение на дружеството. То създаде и специален сайт за вижданията си как ще изглежда бъдещето с Airbus.

Според замисъла на проектантите, стените на лайнера Airbus Concept Plane ще са изработени от биополимерна мембрана, която може да контролира светлината, температурата и влагата на борда на летателната машина и да става прозрачна, така че да осигури на пасажерите 360-градусова гледка и усещането за реене във въздуха. В изработката на Airbus Concept Plane ще се използват най-новите технологии, позволяващи да се икономисва гориво, да се изхвърлят по-малко вредни газове във въздуха и да снижи шумът от двигателите. На практика самолетът почти ще се слее с пътниците, използвайки тяхната телесна температура и движение за зареждане на машината с енергия, но и предугаждайки и изпълнявайки в най-голяма пълнота техните желания.

Салонът на самолета вече няма да е разделен на класи, а на зони според нуждите на пътниците. Сегашните седалки ще бъдат заменени от кресла с повишен комфорт, които ще се нагаждат по тялото на пътника и ще могат да се превръщат дори в легла. За приспиване ще се предлагат различни звуци. Пътниците ще могат да се наслаждават и на глезотии като ароматерапия, масажи и презареждане на организма с обогатен с витамини и антиоксиданти въздух – естествено в специално определени зони. Също така пасажерите ще могат да се забавляват с виртуални игри. Бар ще предлага питие и забавления за онези, които са настроени авантюристично. Фитнес зала ще събира маниаците на тема поддържане на фигурата. Семейните пък ще могат да четат приказки за лека нощ на децата вкъщи, а онези, на които и по време на път се налага да работят, ще могат да провеждат интерактивни конферентни връзки.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Сигурно заплащане по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото може да стане чрез онлайн банкиране на Банка ДСК или във всеки един от клоновете на банката.

 Резервация с дебитна или кредитна карта
Може да заплатите Вашия самолетен билет, хотел, трансфер с дебитна или кредитна карта.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.

Директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на https://aviotravel.eu/  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени от страна на авиокомпаниите. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.