ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Пътниците на “Еърбъс“ ще могат да се наслаждават на панорамна гледка по време на полетите през 2050 г., а не да се борят за място до прозорчето, след като европейският авиостроителен концерн обяви на 14.06.2011г., че е разработил модел на самолет с прозрачен корпус. Проектът може да бъде реализиран от инженерите на компанията до 2050 г., съобщиха световните агенции, цитирайки прессъобщение на дружеството. То създаде и специален сайт за вижданията си как ще изглежда бъдещето с Airbus.

Според замисъла на проектантите, стените на лайнера Airbus Concept Plane ще са изработени от биополимерна мембрана, която може да контролира светлината, температурата и влагата на борда на летателната машина и да става прозрачна, така че да осигури на пасажерите 360-градусова гледка и усещането за реене във въздуха. В изработката на Airbus Concept Plane ще се използват най-новите технологии, позволяващи да се икономисва гориво, да се изхвърлят по-малко вредни газове във въздуха и да снижи шумът от двигателите. На практика самолетът почти ще се слее с пътниците, използвайки тяхната телесна температура и движение за зареждане на машината с енергия, но и предугаждайки и изпълнявайки в най-голяма пълнота техните желания.

Салонът на самолета вече няма да е разделен на класи, а на зони според нуждите на пътниците. Сегашните седалки ще бъдат заменени от кресла с повишен комфорт, които ще се нагаждат по тялото на пътника и ще могат да се превръщат дори в легла. За приспиване ще се предлагат различни звуци. Пътниците ще могат да се наслаждават и на глезотии като ароматерапия, масажи и презареждане на организма с обогатен с витамини и антиоксиданти въздух – естествено в специално определени зони. Също така пасажерите ще могат да се забавляват с виртуални игри. Бар ще предлага питие и забавления за онези, които са настроени авантюристично. Фитнес зала ще събира маниаците на тема поддържане на фигурата. Семейните пък ще могат да четат приказки за лека нощ на децата вкъщи, а онези, на които и по време на път се налага да работят, ще могат да провеждат интерактивни конферентни връзки.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.