ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Туристическа агенция Авиотравел е партьор на най-голямата международна студентска организация AIESEC в проекта "Виж красива България".  Организацията AIESEC предоставя на младите хора платформа от възможности, като им помага да открият и развият своя лидерски потенциал в 107 страни и в над 1700 университета по целия свят.

Каква е идеята на проекта "Виж красива България"? Всеки знае, че обичната ни родина има огромно количество неизползван туристически потенциал, но малко хора си дават сметка, какво точно е значението на това така благозвучно словосъчетание. Този потенциял може да бъде открит в малките, незасегнати от урбанизацията и прекаленото застрояване, райски кътчета.

Желанието на студентите от международната организация AIESEC и Туристическа агенция Авиотравел е да покажат тези райони, като се   представят в целия им блясък и се разкрият не само пред България, но и пред света. Така се ражда идеята за проекта. Целта ни е да покажем на максимално широк кръг от хора част от тези малко популярни, но наистина вълшебни дестинации. И то не как да е, а през очите на мотивирани млади хора – чуждестранни студенти! По този начин и ние самите - българите ще успеем да видим България по един нов начин – през очите на света.

ТУК ще намерите подробна информация за всяко от райските кътчета, които участниците в нашия проект ще посетят. Освен техни лични впечатления и снимки от всяко градче/селце, ще поместим и любопитни исторически факти, свързани с тях. Няма да забравим и логистичната част, която е най-трудно откриваема и най-честата причина за подминаването на тези непопулярни туристически дестинации.
Потопете се в магията на "Виж красива България"! Приятно изкарване!

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.