ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Авиокомпания Wizz Air (W6)Авиокомпания Wizz Air (W6)

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air отново зарадва българските пасажери с 5 нови дестинации от Летище София (SOF). Новите дестинации са Бари (BRI), Женева (GVA), Кьолн (CGN)Меминген (Мюнхен-запад) (FMM) и Неапол (NAP). Евтините полетите до Бари, Кьолн и Женева са планирани в дните понеделник и петък, а тези до Неапол и Мюнхен (Меминген) са сряда и събота.

От 27 март 2016 Wizz Air започват нискотарифните полети от София до Аликанте (ALC) в Испания, Бристол (BRS)  в Обединеното Кралство Великобритания,  Хамбург / Любек (LBC) в Германия и до норвежката столица Осло, като полетите ще кацат на Летище Сандерфиорд Торп (TRF). Полетите ще са два пъти седмично. До Хамбург и Бристол WizzAir ще лети в понеделник и петък, до Аликанте – в сряда и неделя, а до Осло – в четвъртък и неделя.

Цените на нискотарифните самолетни билети са вече заложени, а тук може да направите запитване и резервация.

Нискобюджетния авиокопревозвач Уизеър разполага с 5 базирани самолета на Летище София и предстои добавяне на още един, като по този начин превозени пътници от и до България надхвърля 1.28 млн. Авиокомпанията е най-главният клиент на Летище София (SOF) през последните години, като в края на 2014г. Wizz Air вече е изпреварва националния превозвач България Ер по брой на превозени пътници по международни редовни линии от и до София.

Трябва също да споменем и увеличаването на честотата за някои вече съществуващи маршрута от летище София. На първо място, това е най-често посещаваната дестинация - Лондон. Авиокомпания Wizz Air увеличава седмичните си полети от София до Лондон Лутън (LTN) от 11 на 14.

Евтините седмични полети от София до Болоня (BLQ) се увеличават от 3 на 4. Също така е повишен и броя на полетите от София до Ларнака (LCA) от 3 на 4. От София до Дубай (DWC) и Малта (MLA) следва увеличаване от 2 на 3 полета седмично.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.