Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети до МанчестърДиректни полети до Манчестър

Летище Бургас (BOJ) ще предлага директни полети до още една дестинация във Великобритания и то с нискотарифни полети. Евтините самолетни билети с английската нискотарифна авиокомпания Easyjet (U2) са предпоставка за още по-вълнуващо и изпълнено с емоции лято 2022.

За пореден път Бургас и красивото ни черноморие ще бъде бързо достижимо сред английските туристи. Лоукост превозвача Изиджет ще започне полети от Летище Бургас (BOJ) до Летище Манчестър (MAN) на 01.07.2022г. и ще продължи през целия летен сезон до 08.10.2022г.

Продължителността на самолетното пътуване е само 3 часа и 55 минути. Директните полети от Бургас до Манчестър ще се изпълняват три пъти седмично - всеки понеделник, петък и събота.

Запазете своята икономична лятна почивка с Авиотравел. Самолетните билети вече могат да бъдат резервирани чрез нашата резервационна система. Изпратете запитване за цена на директен полет до Манчестър тук:

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Бургас (BOJ) до Манчестър (MAN)

Еднопосочен директен самолетен билет с полет от Манчестър (MAN) до Бургас (BOJ)

Двупосочен директен самолетен билет с полет Бургас (BOJ) - Манчестър (MAN) - Бургас (BOJ)

Двупосочен директен самолетен билет с полет Манчестър (MAN) - Бургас (BOJ) - Манчестър (MAN)