Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни самолетни билети от Пловдив до МемингенДиректни самолетни билети от Пловдив до Меминген

Поредна нова дестинация ще улесни пътуването ни до Германия и то отново от Летище Пловдив. С нискобюджетни директни полети ще можем да пътуваме от Летище Пловдив (PDV) до Летище Меминген (FMM).

Летище Меминген (FMM) е познато още като Мюнхен Запад, тъй като се намира само на 117 км западно от град Мюнхен в провинция Бавария на Германия. Авиокомпания Уизеър ще стартира директните полети от Пловдив до Меминген (Мюнхен Запад) в началото на ноември месец тази година. Първият полет е планиран за 06.11.2021г. Удобните полети ще се изпълняват два пъти в седмицата - вторник и събота. Пътниците за Меминген (в провинция Bayern) ще пътуват с комфортни самолети Airbus A320 или Airbus A321, а полетът е с продължителност около 2 часа и 20 минути.

Унгарската лоукост авиокомпания Wizzair (W6) вече пусна в продажба горещи промоционални предложения за евтини самолетни билети по новата дестинация от Пловдив до Меминген и те са налични в резервационната система на Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел. Запазете директен самолетен билет на: +359 896 88 99 07. В случай че се обаждате от чужбина използвайте приложенията за безплатни разговори чрез Viber или WhatsApp: +359 896 88 99 07. Ако желаете да сдобиете с икономичен самолетен билет, може да ни изпратите и запитване за свободно место и цена тук:

Двупосочен самолетен билет Пловдив-Меминген-Пловдив

Двупосочен самолетен билет Меминген-Пловдив-Меминген

Еднопосочен самолетен билет от Пловдив до Меминген

Еднопосочен самолетен от Меминген до Пловдив