ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от Бургас до КатовицеДиректни полети от Бургас до Катовице

Нискотарифната авиокомпания Райънеър се завръща на летище Бургас.

Този път ирландския авиопревозвач ще предложи съвсем нов маршрут - Катовице в Полша. В периода от 03.07.2020г. до 31.08.2020г. ще има директните полети от Летище Бургас (BOJ) до Летище Катовице (KTW). Полетите ще се изпълняват два пъти седмично: всеки понеделник и петък. Продължителността на пътуването с директните полети на авиолиния Ryanair (FR) от Летище Бургас (BOJ) до Летище Катовице (KTW) e 1 час и 55 минути.

До момента по същата дестинация (от Бургас до Катовице) се изпълняваха полети само с авиокомпания Уизеър, но след намесването и на още един авиопревозвач, ще наблюдаваме ценова война между двете лоукост компании. Ние ще сравним всички тарифи и ще Ви предложим най-удобната за Вас комбинация от полети.

Тук вече може да запазите своите места. Цената за директния евтин самолетен билет е вече заложенa в нашата резервационна система. Проверете наличните  свободни места и цена като последвате линковете по-долу:


Двупосочен самолетен билет Бургас-Катовице-Бургас

Двупосочен самолетен билет Катовице-Бургас-Катовице

Еднопосочен самолетен билет от Бургас до Катовице

Еднопосочен самолетен от Катовице до Бургас

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.