ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директен полет от Варна до ХановерДиректен полет от Варна до Хановер

Още една нова дестинация се добавя по обширната мрежа на нискотарифната унгарска авиокомпания Wizz Air (W6).

Сега още по-удобно с директните полети ще могат да се придвижат желаещите от Варна и околността до северна Германия. Новия лоукост маршрут ще свързва летище Варна (VAR) с летище Хановер (HAJ). Целогодишните директни полети от Варна до Хановер са планирани със стартова дата 26.07.2020г., като ще се изпълняват два пъти седмично: четвъртък и неделя.

Продължителността на директния полет с нискобюджетната авиолиния Уизеър (W6) от Летище Варна (VAR) до Летище Хановер (HAJ) e 2 часа и 55 минути. На нашия уебсайт може да направите резервация. Цените на директните лоукост самолетни билети са на лице в нашата система за резервации. Проверете тук наличните места и цената на самолетен билет:

Двупосочен самолетен билет Варна-Хановер-Варна

Двупосочен самолетен билет Хановер-Варна-Хановер

Еднопосочен самолетен билет от Варна до Хановер

Еднопосочен самолетен от Хановер до Варна

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.