ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директен полет от Варна до Франкфурт ХанДиректен полет от Варна до Франкфурт Хан

Тази година се очертава с много нови маршрути от морската ни столица - Варна.

Авиокомпания Уиз Еър добавя още и още дестинации, които ще улеснят пътуването много пасажери. Последното предложение на нискотарифния превозвач е до немския град Франкфурт Хан. Директните полети са запланувани да започнат на 26 юли 2020г. Полетите са предвидени да се изпълняват целогодишно, като ротацията на дирктните полети е два пъти в седмицата: четвъртък и неделя.

Продължителността на директния полет с Wizz Air (W6) от Летище Варна (VAR) до Летище Франкфурт Хан (HHN) e 2 часа и 55 минути. Припомняме Ви, че на около130 км на изток от Летище Франкфурт Хан се намира един от най-важните мегаполиси на Германия, а именно - град Франкфурт, а на 120 км на запад от Франкфурт Хан се намира Люксембург.

Сега вече може да резервирате своя евтин полет с Онлайн Туристическа Агенция Авиотравел. Цените за директните лоукост самолетни билети са на разположение, а нашите консултанти Ви очакват за да Ви предложат най-изгодния варант за пътуване. Тук може да проверите онлайн наличността за места и цена на самолетен билет:

Двупосочен самолетен билет Варна-Франкфурт Хан-Варна

Двупосочен самолетен билет Франкфурт Хан-Варна-Франкфурт Хан

Еднопосочен самолетен билет от Варна до Франкфурт Хан

Еднопосочен самолетен от Франкфурт Хан до Варна

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.