Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от София до Абу ДабиДиректни полети от София до Абу Даби

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air (W6) отново зарадва българските си фенове с най-новата си дестинация в Обединените арабски емирства (ОАЕ).

От септември вече ще може да пътуваме с директни полети от София до Абу Даби. Полетите са планирани да започнат на 15.09.2020г., като честотата на изпълнение е два пъти седмично: всеки вторник и събота. Продължителността на директния полет с лоукост авиопревозвача Уизеър от Летище София (SOF) до Летище Абу Даби (AUH) e 4 часа и 55 минути.

Полезна информация за Абу Даби
Абу Даби е столицата на Обединените арабски емирства (ОАЕ),  а също така и най-големият град на емирство Абу Даби и втория по големина в ОАЕ. Населението на Абу Даби е около 1 450 000 души. Градът е разположен на 27м. надморска височина на югоизточния бряг на Персийския залив, намира се на 130 км югозападно от Дубай.

Цените на директните самолетните билети са вече налични в нашата резервационна система. Тук може да проверите за свободни места и цена:

Двупосочен самолетен билет София-Абу Даби-София

Двупосочен самолетен билет Абу Даби-София-Абу Даби

Еднопосочен самолетен билет от София до Абу Даби

Еднопосочен самолетен от Абу Даби до София