ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Новини за резервации на самолетни билети, нови дестинации на различните авиокомпании. Как и къде да пътуваме? Оферти за екскурзии, почивки и туризъм.

Директни полети от София до Абу ДабиДиректни полети от София до Абу Даби

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air (W6) отново зарадва българските си фенове с най-новата си дестинация в Обединените арабски емирства (ОАЕ).

От септември вече ще може да пътуваме с директни полети от София до Абу Даби. Полетите са планирани да започнат на 15.09.2020г., като честотата на изпълнение е два пъти седмично: всеки вторник и събота. Продължителността на директния полет с лоукост авиопревозвача Уизеър от Летище София (SOF) до Летище Абу Даби (AUH) e 4 часа и 55 минути.

Полезна информация за Абу Даби
Абу Даби е столицата на Обединените арабски емирства (ОАЕ),  а също така и най-големият град на емирство Абу Даби и втория по големина в ОАЕ. Населението на Абу Даби е около 1 450 000 души. Градът е разположен на 27м. надморска височина на югоизточния бряг на Персийския залив, намира се на 130 км югозападно от Дубай.

Цените на директните самолетните билети са вече налични в нашата резервационна система. Тук може да проверите за свободни места и цена:

Двупосочен самолетен билет София-Абу Даби-София

Двупосочен самолетен билет Абу Даби-София-Абу Даби

Еднопосочен самолетен билет от София до Абу Даби

Еднопосочен самолетен от Абу Даби до София

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с консултант на Авиотравел.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.