Книга за клиенти

Тук в нашата фейсбук страница може да изкажете Вашите впечатления от пътуването си, както и да прочетете мнения на нашите клиенти за използваните услуги от Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ.


 

Уважаеми Господа от екипа на Авиотравел,
Искам да изкажа благодарността си от акуратността, професионализма и бързата реакция, с която се справихте, осигурявайки така необходимите ми билети за незабавно връщане у дома по повод на здравословен проблем!
Благодаря за доверието!
Вярвам, че съвместната ви работа ще продължи и за напред със същия успех както до сега!

С благодарност като клиент и партньор!
Лаура Андреева

 
Даня Фучеджиева
Без забележки! Бързо, коректно и професионално обслужване с шерсонално внимание към клиента.

Eva Varbanova
Благодаря на Агенция Авиотравел! Предложиха ни най-добра цена на самолетни билети до USA !Пътуването беше страхотно благодарение на тях!! Всичко беше много по хубаво от описаното:)))

Margarita Baldjieva
Пътувала съм няколко пъти до лондон с Авиотравал много съм доволна

Radoslav Pavlov
Европеиски стандарти всичко е на ниво изключително много съм доволен

Petia Georgieva
Чудесно обслужване, бих използвала отново услугите на Авиотравел.

Anita Georgieva
Много съм доволна и от сделката ,и от обслужването.Препоръчах и на мой клиенти.Успех...

Radoslava Nikolova
Отлично обслужване,висок стандарт.Добри цени.

Juliana Kornazheva
Трябваше да организирам екскурзията на майка ми и нейна приятелка до Австрия. Двете са пенсионерки и искаха евтини билети. Аз пък исках да нямат проблеми по време на пътуването. Още повече, че трябваше да летят с нискотарифна авиокомпания, за която аз лично нямах информация. Избрах да им купя билети чрез Авиотравел. Пътуването им беше организирано от компанията веднага, с възможно най-евтините билети за периода, в който искаха да пътуват, и нямаха никакви проблеми при полета. И всички бяха доволни

Yanna Kokalanova
Специални благодарности на Мартин за съдействието и вниманието. На всичките ни въпроси отговори изчерпателно и бързо. Доверихме се на Авиотравел и не съжаляваме.

Petia Zekova
Страхотен персонал! Перфектно обслужване! Ползваме услугите на екипа над пет години- просто са перфектни!!! Благодарим Ви от сърце!

Vanya Kostova
Благодаря на екипа за съдействието за намиране на билети за пътуването ми Варна- Мюнхен-Варна !

Tatiana Kalkanova
Благодаря на екипа на Авиотравел, които ми помогнаха с внимание и търпение да си организирам едно чудесно пътуване до Кипър!

Ilinka Ilieva
Страхотен екипаж!

Dimitrina Dzhisova
Благодаря на екипа на Авиотравел. Пътуването ми до Испания беше приятно и улеснено. Хубаво е,че Ви има .

Nicoll Wasilewa
Благодаря на Агенция Авиотравел! Предложиха ми най-добра цена на самолетни билети до Париж и ми резервираха хотел, от който съм много доволна. Почивката ни мина прекрасно и безпроблемно!

Dimitrinka Strelkova
Върховно преживяване!Летели сме 5-6 пъти за чужбина,но не сме имали толкова добре осигурено пътуване.Въпреки,че и двата полета бяха с прекачване,стиковката беше идеална/45минути и55минути/и просто се разходихме по летищата в Цюрих и Мюнхен.Поръчахме билетите през март,но до пътуването през септември проверявах епизодично цените .За избраните дати нямаше по-евтини билети.Това също говори за грижовното отношение на оператора към клиентите му.Препоръчвам Авиотравел на всички пътуващи, като изключително коректен, отзивчив и точен оператор.

Живко Ангелов
Благодаря на Авиотравел за коректното обслужване.Никакви забележки при пътуването до Дрезден и обратно,въпреки прикачването. Служителят се постара да предложи най-малкият престой за което Благодаря. Багажът ни се движеше на време и нямаме оплакване при транспортирането.

Вили Светльо Илиеви
Благодаря на екипа на Авиотравел.Пътуването ни до Лондон беше много приятно и удобно.