Разглеждане и посещение на атракции със City-Sightseeing Bus (Hop-On, Hop-Off)

City-Sightseeing Bus или още Hop-On, Hop-Off


Как да разгледате бързо, удобно и икономично най-важните туристически атракции на големите градовете?

Препоръчваме Ви, когато планирате пътуването си да се запознаете, дали в посещавания от Вас град има така нареченият "City-Sightseeing Bus" или още "Hop-On, Hop-Off". Този тип автобуси е предназначен основно за туристите, които желаят да придобият пълна представа за посещавания град. Автобусите "City-Sightseeing Bus" или "Hop-On, Hop-Off" в различните градове имат от една до три линии. Това Ви дава възможност без да се лутате да достигнете най-бързо до основните и най-важни  забележителностите на града, без да заплащате за скъпи екскурзоводи.

Цените на "City-Sightseeing Bus" в различните градове варират в зависимост от това, колко са линиите и сезона, в който пътувате. Обикновено цената за 24 часов билет е между 15 - 27 евро на човек, като има и намаления за деца и семейства.

На входа на Sity Cightseeing Bus всеки ще получи запечатани нови индивидуални слушалки, а пред всяка седалка има панел за слушалките. Може да избирате от богата гама езици (английски, немски, френски, испански, италиански, руски и други), на които ще чуете беседа за всяка една атракция, покрай която върви автобуса.


НАЙ-ПОСЕЩАВАНИТЕ ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕСТИНАЦИИПодгответе се още преди да е започнало пътуването Ви. Пишете ни на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , че желаете да закупите билет за съответния град за "City Cightseeing Bus". Ние ще Ви изпратим карта с точния маршрут и разписанието на автобуса за да се запознайте предварително със забележителностите, които ще разглеждате. След заплащането на сумата на билета по банков път, ние ще Ви изпратим разписанието и билета в електронен вид (най-често в PDF файл) на Вашата електронна поща.

Потърсете в интернет подробна информация за историята на всяка забележителност, която Ви интересува. Така ще бъдете добре информирани  и ще Ви остане само да си направите снимка пред посещаваните атракции.


Със City-Sightseeing Bus може да разглеждате забележителности на 6 континента