Запитване за цена на чартърен самолетен билет

Чартърни самолетни билети от Варна и Бургас до Германия

Резервирайте сега онлайн чартърен самолетен билет от Варна или Бургас до град в Германия. 

Какво представлява чартърен полет и чартърен самолетен билет?

Чартърни самолетни билетиЧартърният полет е самолетно пътуване до определена дестинация само за определен период от годината. Най-често чартърните полети се изпълняват само през активния туристически сезон за дадената дестинация. Обикновено чартърите се организират до по-непопулярни дестинации или до и от летища, които са трудно достъпни или излизат по-скъпо с редовни авиокомпании. Като времетраене на полета, чартърните полети са доста по-кратки и в повечето случаи са директни.

Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ Ви предлага евтини еднопосочни и двупосочни самолетни билети за чартърни полети от и до България! Разгледайте нашите предложения за сезонни чартърни полети от Варна и Бургас до Германия, както и чартърите от Варна, Бургас и Пловдив до Русия, а също така и други атрактивни дестинации.

Имайте предвид, че местата, полетното разписание и цените по офертите за чартърите полети са валидни до изчерпване на количествата и подлежат на потвърждение.

Запитване, резервация, заплащане и получаване на чартърен самолетен билет

Запитване за чартърен самолетен билет може да направите по телефона или след като направите онлайн запитване за чартърен самолетен билет. Ние ще Ви предложим най-добрите варианти за изгодно пътуване. След като изберете удобен полет, на посочения от Вас е-мейл адрес ще изпратим подробна информация с детайлите за пътуването.

Промоционалните местата в чартърните полети са ограничени. За това чартърните авиокомпании изискват веднага заплащане за да бъде запазено Вашето место. Заплащането става по банков път в лева, като банковият превод трябва да се извърши веднага в някой от клоновете на РАЙФАЙЗЕН БАНК или в БАНКА ДСК в България, за да може този превод да се отрази по нашата банкова сметка.

Получател: АВИОТРАВЕЛ EООД
РАЙФАЙЗЕНБАНК IBAN: BG49RZBB91551064305209 - сметка в лева
БАНКА ДСК IBAN: BG33STSA93000021663379 - сметка в лева
За основание на плащане попълнете: Номера на резервацията + Фамилното име на първият пътник от резервацията

Получаването на чартърен самолетен билет. С напредването на технологиите все повече чартърни билети са електронни, но има и чартърни самолетни билети, които са хартиени. Хартиените билети се получават в деня на полета от представител на летището, след представяне на разпечатано потвърждение за закупен чартърен самолетен билет и документ за самоличност.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2019