ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ
Tel / Viber / WhatsApp: +359896889907
ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00  / ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

Самолетни билети с авиокомпания AIR MALTA

Авиокомпания AIR MALTA (KM)Брой на самолетите: 10
Брой на редовни дестинации:
47
Основна база: Международно Летище Малта Лука (MLA)
IATA код: KM
Типовете въздухоплавателни средства:
Airbus A319 и Airbus A320

Авиокомпания Еър Малта (Air Malta) е националния превозвач на Малта. IATA кода, под който оперира е: КМ. Компанията е основана на 01.04.1974г., като главна база е Международното летище  Малта или още така известно под името Luqa Airport (MLA). Първите си полети Air Malta изпълнява от Малта до Париж, Лондон, Бирмингам, Манчестър, Рим, Франкфурт и Триполи. В момента Air Malta(КМ) прави около 200 полета седмично до над 50 дестинации в Европа, Северна Африка и в Източното Средиземноморие. Авиокомпанията изпълнява и чартърни полети. Флотът на националния превозвач на Малта е представен от 10 самолета от типа Airbus - A319 и A320.

Авиопревозвача Air Malta предлага на пътниците програма за лоялност обвързана със събиране на мили, електронно чекиране, безплатен самолетен билет, както и модерна програма за забавления на борда на самолетите си, която се нарича: Flypass.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Air Malta в зависимост от класата, пътниците имат право на един брой ръчен багаж до 10 кг в икономична класа (Iconomy Class) и 15 кг. в класа Club Malta. И в двата случая размерите са 20 x 40 x 55 см.

Ограничението за регистрирания багаж е както следва:
Simply Fly - 1 багаж до 20кг.
Best Value - 1 багаж до 20кг.
Spoil Yourself - 2 багажа до 20кг. всеки
Business Basic - 2 багажа до 20кг. всеки
Business Value - 2 багажа до 20кг. всеки
Business Anytime - 2 багажа до 32кг. всеки

Бебетата имат право на 10 кг багаж.

ТЪРСЕНЕ В ТОЗИ САЙТ

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Разполагаме с богата база от резервационни системи за да сравним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании и да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет. Винаги атрактивни предложения за хотел, трансфер и круиз.

Обслужване на български език
Ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език и в детайли ще Ви обясним всички подробности, от които се интересувате относно предстоящото Ви пътуване.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Отлично съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване и ще Ви предложим най-доброто съотношение между качество и цена.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, хотел, трансфер или почивка не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на Вашата резервация е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирай онлайн или по телефона: самолетен билет, хотел, круиз, почивка или трансфер. Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант. Сайтът съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на Авиотравел. Те са само за улеснение на потребителя. Авиотравел не контролира, нито пък носи отговорност за съдържанието им и политиката за поверителност, както и не отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове.

🍪 🍪 🍪 Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.