ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ОТ БЪЛГАРИЯ
+359 896 88 99 07

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 09:00-17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА И НЕДЕЛЯ
РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ
ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Нова година в Русия - магическа вихрушка от сняг и светлини

НОВА ГОДИНА В МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ

Нова Година в РусияБляскавата Русия е една от най-интересните и желани дестинации за посрещане на Новата година. Посещението по време на празниците ще ви зареди с цветната енергия от ярките светлини и ще ви потопи в невероятна зимна приказка.


Защо трябва да изберете тази дестинация, за да посрещнете новата година в Русия?

Москва и Санкт Петербург преливат от коледни украси, който, за да подхождат на обстановката са пищни, ярки и в изобилие. Площадите, сградите, улиците, че дори и дърветата са богато украсени и неминуемо ще ви заредят с празнично настроение.

Посрещането на Нова година е стара традиция в Русия и тържествата са в пъти по-тържествени от тези в средна и западна Европа, тъй че ако търсите специално и бляскаво шоу вече знаете къде да го откриете.

Коледните пазари и пазаруването - зимата е сезона на разпродажбите и големите вериги правят страхотни намаления. Популярна шопинг дестинация в Петербург е фабриката за порцелан, а в Москва улица Арбат. Коледния базар на Червения площад е най-големият коледен пазар в Москва, където ще можете да се насладите на руската кухня, на традиционните руски дарове, а също така ще можете да се насладите по едни незабравим начин на едно от най-известните места в света, като се попързаляте на специалната ледена пързалка.

Руското метро - едно от най-старите в света и едно от най-красивите. Абсолютно задължително е да се повозите на метрото, за да разгледате уникалните станции, пък и най-малко ще се стоплите. Най-известната станция в Москва са "Комсомолская, Киевская, Маяковская и Парк на победата". В Санкт Петербург метростанция "Автово" е една от най-пищно декорираните станции в света.

Зимата и снега в Русия са нещо типично за страната и руснаците са винаги подготвени - пътищата и тротоарите са чисти, придвижването става безпроблемно и не се усещат никакви затруднения. Също така зимния сезон обикновено не е толкова туристически натоварен и ще можете по-спокойно да се насладите на всички архитектурни и културни забележителности.

 

 

Нова Година в Русия

ТЪРСАЧКА

УПЪТВАНЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТЪРСАЧКАТА

1. За търсене само на самолетени билети - сложете отметката на полет
2. Изпишете на латиница летище на заминаване и пристигане
3. Изберете дата на заминаване и връщане
4. Ако търсите само еднопосочен билет, сложете отметката
5. Ако желаете само директни полети, сложете отметката
6. Изберете броя и вида на пътуващите:
- възрастен (над 12 години)
- дете (от 2 до 11,99 години)
- бебе (от 0 до 1,99 години)
7. Разширено търсене за предпочитана класа
8. Разширено търсене за предпочитани авиокомпании

Онлайн търсачката ще Ви предложи най-изгодните оферти. Ще получите подробна информация за всеки полет, който отговаря на зададените от Вас критерии. След като сравните офертите, може да пристъпите към онлайн запитване или резервация , като следвате стъпките от системата. Важно е да оставите правилни данни за връзка (име и фамилия на латиница, телефонен номер и е-мейл), за да може консултант от отдел Резервации да се свърже с Вас и уточни още веднъж коректността на избрания вариант.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА УДОБСТВО

Винаги ниски цени
Ще срваним всички възможни варианти с редовни, нискотарифни и чартърни авиокомпании за да Ви предложим най-изгодните цени за самолетен билет.

Обслужване на български език
Вие ще бъдете обслужени от консултант, който говори български език.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА ИКОНОМИЧНОСТ

Най-добро съотношение качество / цена
Ще се съобразим с Вашите желания за най-удобно и най-евтино пътуване.

Безплатно издаване на бордни карти
В случай, че пътувате с нискотарифна авиокомпания, ние ще изготвим и изпратим на е-мейл бордните карти за Вашето пътуване. Така ще спестите от допълнителни такси на летището.

ИЗБЕРИ АВИОТРАВЕЛ ЗА СИГУРНОСТ

Резервация без дебитна или кредитна карта
За запазването на Вашия самолетен билет, не се нуждаете от дебитна или кредитна карта.

Сигурно заплащане само по банков път
При нас заплащането на самолетен билет е винаги на 100% сигурно, защото то става във всеки един от клоновете на Банка ДСК или Райфайзенбанк.

Резервирайте сега своя евтин самолетен билет, хотел, круиз или трансфер.
Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл. 80 от ЗТ може да получите като се свържете с наш консултант.
ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ 2011 - 2018